مراحل گرفتن ویزای گرجستان برای ایرانیان

مراحل گرفتن ویزای گرجستان برای ایرانیان به چه صورت است ؟ را در سایت گرجستان برای شما کاملا توضیح می دهیم

آیا گرجستان ویزا میخواهد؟

طبق آخرین قوانین کشور گرجستان هموطنان عزیزی که قصد سفر به کشور گرجستان را دارند می بایستی قبل از ورود به کشور گرجستان ویزای این کشور را دریافت کنند(قبلا ایرانی ها برای ورود به گرجستان نیاز به ویزا نداشتند) همچنین شما میتوانید از مطلب کامل ترین راهنمای سفر به گرجستان استفاده کنید

ویزای گرجستان

قبل از شروع سفر باید برای گرفتن پاسپورت و یا روادید اقدام کنید. روادید برخی از کشورها را نیز میتوان در فرودگاه گرفت که به نام روادید فرودگاهی معروف هستند.دو روش برای آگاهی از قیمت و نحوه شرایط دریافت ویزای کشور گرجستان وجود داردکه قیمت در هردو روش برای دریافت ویزای گرجستان تفاوتی ندارد

انواع ویزا گرجستان:

1.ویزا مسافرتی

2.ویزا کار

3.ویزا تحصیلی

قیمت و نحوه شرایط دریافت ویزای کشور گرجستان (مسافرتی و کار و تحصیلی) باهم متفاوت است مدارک مورد نیاز زیر برای ویزای مسافرتی میباشد

مراحل گرفتن ویزای گرجستان برای ایرانیان
مراحل گرفتن ویزای گرجستان برای ایرانیان

1. مراجعه حضوری به سفارت گرجستان

در این روش شخص مسافر یا نماینده ویا وکیل قانونی وی (آژانس های مسافرتی نیز میتوانند برای مسافر خود درخواست ویزا نمایند) باید به سفارت مراجعه و مدارک را به آنها تحویل دهند و پس از طی مراحل قانونی ویزای خود را دریافت نمایند که معمولا 4 روز کاری زمان لازم دارد. ویزایی که توسط سفارت گرجستان برای شما صادر میشود دارای اعتیار 1 تا 3 ماهه است و شما پس از ورود در این 3 ماه به کشور گرجستان اجازه 30 روز اقامت در این کشور را دارید.

 

2.دریافت ویزای الکترونیکی از سایت سفارت گرجستان

در این روش نیازی به مراجعه حضوری نیست و امکان  ارسال اطلاعات و پرداخت انلاین مبلغ ویزا توسط ویزا کارت یا مستر کارت توسط هر شخصی (اقوام_آژانس های مسافرتی و …) برای شخص مسافر وجود دارد.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای گرجستان

1. اسکن رنگی از پاسپورت

2. اسکن رنگی عکس 6 در 4(زمینه عکس باید سفید باشد)